Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΣχολικός Διαγωνισμός

Σχολικός Διαγωνισμός


Το αντικείμενο

Η διοργάνωση και διεξαγωγή στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σχολικού διαγωνισμού με αντικείμενο την αποτύπωση του θέματος της διαχείρισης των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης αλουμινίου.

 

Το έργο

Διεξαγωγή μαθητικού διαγωνισμού στα σχολικά τμήματα που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό ψηφιακό πρόγραμμα.

 

Στόχος

Να δοθεί η ευκαιρία στους μαθητές και τα σχολεία να παρουσιάσουν το έργο τους, να συμμετέχουν σε μια προσπάθεια ευρύτερης προώθησης του θέματος, να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, να ανταλλάξουν απόψεις.

 

Ο διαγωνισμός

Α. Το θέμα του διαγωνισμού είναι η διαχείριση των απορριμμάτων / ανακύκλωση.

 

Β. Ο διαγωνισμός υλοποιείται online. Για τη συμμετοχή, τα σχολεία θα πρέπει να έχουν ασχοληθεί με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και να έχουν αναρτήσει φωτογραφικό υλικό από την ενασχόλησή τους με το θέμα της Ανακύκλωσης. Επίσης, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του προγράμματος.

Οι φωτογραφίες από τις εικαστικές δημιουργίες ή τις βιωματικές δράσεις  αναρτώνται στην ενότητα Δίκτυο Σχολείων, μαζί με τα στοιχεία του σχολείου. Προσοχή, δεν πρέπει να εμφανίζονται πρόσωπα παιδιών.

 

Τα βραβεία

Απονομή ψηφιακού εξοπλισμού για τα σχολικά τμήματα μετά από κλήρωση. Επίσης, σε όλα τα σχολεία που συμμετέχουν δίνεται έπαινος συμμετοχής.

 

Για συμμετοχή στο Σχολικό Διαγωνισμό, πατήστε εδώ

 


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Βιωματικό Σχολείο 210-6898593 ή στο info@biomatiko.gr

«Εμείς τα παιδιά αγαπάμε το παιχνίδι και έτσι μαθαίνουμε